Емо Каменов скочи на екипа зад кулисите, озверя от глад

Гласувайте за статията

Емо Каменов озверя от глад и се нахвърли на екипа зад кулисите, буйстването му продължи

Емо Каменов буйства и зад кулисите на Биг Брадър Олл Старс, научи Kliuki.net.

Това, на което бяхме свидетели, е нищо в сравнение с онова, което са чули ушите на екипа. Жестовете със среден пръст, псуването и тръшкането в Къщата бяха само част от проявите на развилнелия се Емо Каменов.

Емо Каменов

Емо Каменов буйства, след като разбра, че няма какво да яде

Той не може да се справя с ограниченията вътре, явно се е надявал да бъде отглеждан подобаващо, а не да го лишават от храна. Според зрителите, продуцентите са си взели беля на главата с него. Въобще не е трябвало да го канят, защото той може да налети на някого и последствията да са сериозни.

Помним всички как стояха нещата, докато беше в Къртицата.

Чист късмет си беше, че събитията се развиха без същински бой. Емо Каменов неведнъж скача на съквартирантите си, а и на хората, които работят във формата. Охраната се наложи да го усмирява няколко пъти, а водещите постоянно му правиха забележки, да си знае мястото.

Тук Емо Каменов показва същото лице. Той е с лют характер и когато не стане на неговата, много лесно се пали, след което му е трудно да се удържи. Екшънът е почти предизвестен, категорични са фенове на Биг Брадър. Сценаристите се усещат, но пък те имат интерес от цялата работа, тъй като гонят рейтинг.

Ала това не е Тачо, който има пилешки мускули, тук пораженията може да са далеч по-опасни, предупреждават ги недоволстващи служители. Зад кадър вече се е разиграла рискова сцена, в която Емо Каменов настоял да му носят редовно обилни порции, по възможност с месо, иначе някой ще го отнесе.

Той крещял, че ще плачат и жална им майка, ако продължават да ги тормозят така. Отвътре го толерират засега и си го коткат, но все още не е ясно дали Емо Каменов ще получи желаното и ще укроти глада си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар