Емо Каменов предложи брак на Марина Мицич в ефир! (ВИДЕО)

Емо Каменов предложи брак на Марина Мицич в ефир! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Емо Каменов предложи брак на Марина Мицич в ефир, преди това той й засвидетелства топлите си чувства

Емо Каменов предложи брак на Марина Мицич в ефир!

Kliuki.net забеляза, че охранителят вече си има нова фаворитка. Гергана е в миналото, макар до скоро той видимо да страдаше по нея…

Емо Каменов

Емо Каменов целува Марина Мицич и й предлага брак в ефира на Къртицата

Емо Каменов реши, че няма защо да си губи времето и насочи интереса си към Марина Мицич. Тя обаче е обвързана, така че и тук няма да му се отвори парашутът, коментират усърдно зрителите на Къртицата.

Емо Каменов съвсем не на шега засвидетелства топлите си чувства към нея, целуна я нежно, а малко по-късно я попита дали би се омъжила за него.

Якият участник започна да действа в стил Борислав, който сваляше всичко живо в предаването, обвиниха го някои потребители.

Той има съвсем друг маниер и далеч по-фина душа, защитават го негови почитатели. „Емо Каменов наистина си търси партньорка в живота, докато Борислав е просто бройкаджия, който си умира за внимание… Има огромна разлика!”, гласят мненията в он лайн пространството.

Къртицата върви към своя край, но събитията започват да стават все по-парещи и динамични. Поне няма да сме свидетели само на скандали, в основата на които са Бориса, Георги и Ивайла. Такъв раздор предстои да се случи тази вечер между уж близките Ивайла и Георги.

Манекенката дори ще му тегли една българска и ще го прати да върви по дяволите, докато той се опитваше да я кротичко да я съветва. Думите му не се понравиха на Бакалова и тя изригна.

Вижте сами как Марина Мицич получи предложение за брак в ефир – от името на Емо Каменов!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар