Емилия VS Емануела–на коя й отива?

Емилия VS Емануела–на коя й отива?
5 (100%) 1 vote

Фолк певиците с еднакви рокли на участие

Две красиви фолк певици Емилия и Емануела се появиха по своите участия с еднакви тоалети. Звездите, които винаги са претендирали за оригиналност и уникалност, смаяха почитателите си като посегнаха към една и съща сценична дреха.

И двете явно са подвластни на последния хит сред роклите. Блясък, фееричен тюл и кремави тонове–дизайнерския тоалет по-скоро подчертава горещите фигури на певиците, отколкото да ги скрива.

Eмануела или Емилия - на коя й отива ?

Eмануела или Емилия – на коя й отива ?

Трябва да признаем, че на двете роклята изключително различно. На нежната и крехка Емилия роклята придава много свежо и романтично излъчване и привлича повече мъжки погледи.Ema 1

От друга страна тигрицата Емануела е заложила на горещото си излъчване и роклята всъщност провокира феновете й, вместо да омекоти пламенната визия на звездата.

Моделът се оказа желан аксесоар в гардероба на всяка от звездите. А освен Емануела и Емилия, Преслава и Галена могат да се похвалят със същия тоалет в гардеробите си, макар че по-рядко го обличат. еma 2

Със сигурност и на Емилия и на Емануела роклята стои по уникален начин, но е факт, че феновете на двете звезди упорито спорят за стила им. Някои от тях смятат, че половинката на Коко Динев изглежда по-добре в тази рокля, докато феновете на Емануела говорят, че този модел е нейна запазена марка. А вие как мислите? Споделете мнението си в коментарите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар