Емилия сваля Християн Гущеров, Мария побесня

Емилия сваля Християн Гущеров, Мария побесня
5 (100%) 1 vote

Емилия е ужасена, че Коко Динев е пред фалит, търси си нов спонсор

Емилия се натиска на гаджето на Мария Християн Гущеров! Пикантната новина обиколи за нула време светското пространство, а хора от поп фолк гилдията издават, че е напълно достоверна, научихме от kliuki.net. Емилия била готова на всичко, за да свали богаташа на Мара Отварачката, тъй като Коко Динев е пред фалит, гласи мълвата.

Емилия и Мария се хванаха за косите заради мъж

Емилия и Мария се хванаха за косите заради мъж

Нещо повече, през януари Гущеров бил на участие на Емилия. При това в изцяло мъжка компания, без след от Мария. Очевидци разказват, че Емилия веднага се възползвала от възможността и цяла вечер се усуквала около богаташа. Помежду им не се случило нищо повече, но още на следващия ден половинката на Коко Динев отново потърсила контакт с Гущеров, научиха от hotarena.net.

Това естествено, не останало незабелязано от Мария. Която буквално била извън себе си от яд заради нахалството на колежката си, издават от гилдията. Отварачката е успяла да хване насаме Емилия и да я предупреди да стои далеч от гаджето й. Омразата между двете достигнала връхна точка по време на наградите на Планета миналата седмица. Емилия и Мария се разминавали като напълно непознати и дори не се поглеждали в коридорите на НДК, видяха и зрителите, и звезди.

Както знаете, на Емилия няма да и е за пръв път да раздели мъж от половинката му. Преди години блондинката постъпи по абсолютно същия начин с Коко Динев, който беше женен за колежката й Анелия. Сега, след като отношенията й с бизнесмена са пред разрив заради финансовото му състояние, Емилия е решила отново да прибегне до старите трикове и да разбие връзката на друга колежка, издават запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар