Емилия смята, че Анелия се държи неуместно

Гласувайте за статията

В откровено интервю за “Уикенд за жената” Емилия сподели, че твърденията на Анелия са неуместни. Изпълнителката на “Обичай ме” заявява не за пръв път пред медиите, че Коко е най-голямата й любов. Целта на тези изказвания е загадка за русокосата фолк дива, която държи да запази семейството си. Емилия не желае да влиза в интриги и конфликти с колежката си, с която ги свързва Коко, но смята, че Анелия си позволява тези откровения, защото е сама.

Емилия и Коко се разделят не веднъж, като причина за това са тиражираните слухове в медиите, приписвайки на благоверния й връзки с различни жени. Блондинката иронизира ситуацията, като споделя, че ако тези връзки бяха истина, то той не би имал време за работа. Последните слухове спрягат Преслава като любовница на Коко и дори им приписват по-задълбочени отношения. Емилия не спира да се възмущава от злите езици, които не оставят семейството й на спокойствие. Но и Коко по един или друг начин дава материал за клюки.

Съмненията, които Емилия изпитва като всяка жена стават причина за конфликтите между тях. Фолк дивата явно също ревнува, а поводи определено не й липсват. Самата тя иска да се издържа предимно сама и да не разчита на нечия материална подкрепа. Емилия споделя още, че е една от търсените певици в Европа и е направила някои много успешни участия зад граница през последните години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар