Емилия си призна: Коко не е първият, който ми кръшка

Гласувайте за статията

Дали наистина съществува любовен триъгълник Коко Динев-Емилия-Джена?

Фолкдивата Емилия приема изключително спокойно слуховете, че съпругът й Коко Динев имал връзка с нейна колежка – изкусителната разградска поп-фолк прима Джена. HotArena.net

Дали са все така щастливи Емилия и Коко Динев?

Дали са все така щастливи Емилия и Коко Динев?

научи, че бившият шеф на футболния клуб “Локо Пловдив” и Емилия не са се разделяли въпреки вероятните любовни похождения на Коко. Може би в основата на все още стабилната им връзка стои именно зрелият подход на Емилия, която смята, че постъпките на един човек зависят изцяло от самия него, а не от действията на трети.

Дали наистина съществува любовен триъгълник Коко Динев-Емилия-Джена? Истината рано или късно излиза наяве, категорична е Емилия. Русата гърла признава, че животът й е поднасял не едно и две любовни разочарования. Да държи сметка на Джена дори не й минава през ум, не смята да й звъни и да я разпитва или заплашва.

Емилия е поредното поп-фолк попълнение в харема на мастития бизнесмен Коко Динев. Първа бе Нелина, след раздялата с нея дойде Анелия, гадже му е била дори Софи Маринова. За Коко Динев твърдят, че е голям женкар, а истинска тръпка са му фолкдивите. Дали Джена ще стане поредното му завоевание? Според бившия приятел на Джена това вече е факт, но дали слуховете не са просто отмъщение на наранен любовник? Предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар