Емилия се сбръчка ужасно заради ботокс

Гласувайте за статията

Фолк певицата неузнаваема на участие

Емилия се сбръчка. Фолк певицата неприятно изненада феновете си на участие. Гласовитата дива се появи на сцената с видими бръчки по лицето. Изпълнителката не успя да скрие бръчките по челото и врата си, които далеч не са малко. Говори се, че фолк звездата се е пробвала да ги опъне с ботокс, но вместо да ги махне се е докарала до това състояние.

И Емилия се сбръчка

И Емилия се сбръчка

Изпълнителката далеч не е първата, която прибягва до пластичните процедури. Резултатите съвсем не са радващи, предвид факта, че и други колежки Еми изглежда по този начин. Подобно на тях и Емилия не си дава сметка, че последствията от ботокса са необратими. Веднъж започнали с интервенциите звездите, бавно, но сигурно се обезобразяват, а спрат ли с процедурите, кожата им се сбръчква като стар пергамент.

Именно последното е сполетяло половинката на Коко Динев, която подобно на повечето звезди вярва на илюзията, че с пластични корекции ще остане по-дълго млада. Засега Емилия не се е решила на драстични операции, но нищо чудно скоро и това да стане факт.

Въпреки че феновете на фолк дивата я призоваха многократно да спре с тунинга, тъй като няма нужда от него, изпълнителката продължава. Първите резултати от ботокса вече са налице – певицата изглежда е закъсняла с поредната интервенция и затова се сбръчка ужасно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Емилия се сбръчка ужасно заради ботокс”

  1. bobo

    февр. 26. 2013

    Of, samo vqtar si pravite na ustata. Au kakav ujas kak se bila sbrachkala. Ami i vie da si naklonite taka glavata i da si otvorite ustata i vie shte se sbrachkate. Tolkova ste se izcherpali che zapochnahte da si izmislqte…

    Reply to this comment

Добавете коментар