Емилия със сцепена рокля на концерта (Виж издънката)

Гласувайте за статията

Емилия не е да няма пари, но явно тази година бюджетът от Коко е бил много скромен, подиграват й се в мрежата след изцепката

Емилия даде нов повод на Анелия да злобее, научи Kliuki.net.

Емилия

Емилия със сцепената рокля на сцена
сн.: БУЛФОТО

Певицата получи удар под кръста от най-верните си фенове, които не скриха усмивките си, когато тя се появи на концерта на Пайнер.

Половинката на Коко Динев не е да няма пари, но явно тази година бюджетът от Коко е бил много скромен, майтапят се с нея. Емилия лъсна с подобие на рокля, цялата в пайети.

Но де да беше само това резилът й!

Отпред това свръх късо тоалетче имаше цепка и не стана ясно, скъсала се е по време на събитието или просто си е такава?! Емилия обра негативните реакции и може само да съжалява, че не избра по-скромна визия.

Емилия

Емилия показа на хората, каквото можа, първите редове оплакнаха очите

Вместо да изпъква като паун сред някои стилни свои колежки, тя можеше да направи нещо далеч по-умно, категорични са нейните почитатели.

И като добавка към този кич, Емилия беше обула маратонки! Красота отвсякъде!

Може пък това да е последен писък на модата, гаврят се още с нея във виртуала. Потребителите, които следят тенденциите обаче са наясно, че такава мода има само у нас и основно в чалга средите. Разбира се, снощи беше годишнината на любимата телевизия, нямаше как звездите да не избухнат една по една.

Винаги подобен род проява е съпътствана от тежък грим, силикон на показ и разни причудливи идеи за облекла. Липсваше само Андреа, за да е пълна картинката. Но тя пък избра да бъде до своята нова стара приятелка Николета.

Плейметката празнува рожден ден и засенчи концерта на изпълнителките на Митко Димитров.

Вижте Емилия в целия й блъсяк – само по-полека, че да не ви заболят очите!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар