Емилия с нов нос и ботокс при Слави! Изложи се

Гласувайте за статията

Емилия не можеше да си движи горната устна и видимо изпитваше затруднения да говори

Емилия

Емилия вирна нов нос в Шоуто на Слави

Емилия се появи чисто нова и с нова песен в „Шоуто на Слави“ снощи. Певицата се бе издокарала с нов нос с поредната пластична операция, като си бе боцнала и малко ботокс за цвят. Визията й обаче беше крайно изкуствена и това не се хареса на читателите, видя Kliuki.net.

На всичкото отгоре дали заради ботокса или ринопластиката, Емилия не можеше да си движи горната устна и видимо изпитваше затруднения да говори. „Пълна излагация! Това сигурно е десетата корекция на носа, която Емилия си прави! Скоро ще заприлича на Майкъл Джексън, що за недоразумение?! А устата й беше като замръзена от ботокс“, гласи един от негативните коментари в нета.

Половинката на Коко Динев гостува в „Шоуто на Слави“, за да представи новото си хитово парче „Да бях от гадните“. Песента е стопроцентов хит, но за съжаление вниманието на зрителя се беше пренесло върху лицето на Емилия.

Операции на конвейер

В действителност има голяма промяна в носа на фолк дивата – той е още по-изострен отпреди и вирнат нагоре. Припомняме, че русата фурия досег имаше поне три ринопластики.

Едната бе направена в разцвета на кариерата й, като резултатът от нея стоя най-дълго на лицето на Емилия. Преди близо две години обаче след семеен лют скандал, Коко Динев преби жестоко певицата и й счупи носа. Изпълнителката на „Не виждам“ бързо претърпя операция, но не беше доволна от нея и се подложи на още една – в Турция. Дотук пластиките са 3, но очевидно има и четвърта, правена малко преди да гостува в „Шоуто на Слави“.

По-притеснителното в случая е, че горната джука на Емилия наистина беше обездвижена и през цялото време певицата правеше странни физиономии. Слава богу, че беше на плейбек, иначе трябваше да прави неистови усилия да пее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар