Емилия проговори за конфликта с Анелия

Гласувайте за статията

Певицата направи разтърсваща изповед

Фолк певицата Емилия проговори за отношенията си с Анелия. Певицата, която преди време заяви, че е видяла само лошо от изпълнителката на „Да ти викна ли такси“, най-накрая се реши да проговори. В интервю за наш седмичник Емилия разкри защо двете не се понасят.

Емилия проговори за Анелия

Емилия проговори за Анелия

„Много лошо съм видяла от Анелия“, разкри преди време певицата, но отказа да коментира подробности. Сега тя издаде, че е понесла жестоки удари от изпълнителката в първите години от връзката си с Коко Динев, пишат от hotarena.net.

„“Анелия е готова да смачка всеки, който се изправи пред нея, само за да получи това, което иска – както в кариерата, така и в личния си живот. Такива хора не могат да бъдат уважавани, не могат да бъдат истински приятели“, коментира Емилия. Тя признава, че в първите години от връзката си с Коко Динев отношенията между двете са били направо взривоопасни.

Въпреки че продължава да говори лаконично за случващото се между двете Емилия споделя, че много харесва като жена и певица Анелия. Тя не отрича таланта и стила на колежката си, но споделя, че никога не е виждала хубавата й страна.

„Не мога да твърдя, че я познавам на 100 процента, но тя към мен е показала само лошите си черти“, коментира още певицата. И допълва, че именно обтегнатите й отношения с бившата съпруга на Коко Динев и нейният бивш съпруг са една от причините да не мисли в близко бъдеще за брак с бизнесмена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар