Емилия: При мен нещата стават с клизма

Гласувайте за статията

Чаровната блондинка и настояща половинка на Коко Динев, сподели пред водещата на “Автограф” по телевизия “Планета”, че при нея нещата винаги стават с клизма, по трудния начин и с много трудности и перипетии. Самата тя не знае как да си обясни това и е склонна да вярва, че късметът й е заключен. До известна степен суеверна, тя се опитва да не се предава пред поредните трудности, напротив, да си казва, че нещата в крайна сметка ще се получат и то добре.

Емилия споделя, че е доволна от 2010 г. в професионален план и се гордее е крайните резултати от пускането на новия й албум “Така ми харесва”. Поп фолк дивата среща трудности и в личен план, връзката й с Коко е една от най-обсъжданите в медийното пространство. Това дава отражение и върху взаимоотношенията между двамата и те започват да се карат за предполагаемите изневери на бизнесмена.

Анелия също предизвика недоволството на Емилия със скорошните си изявления, че Коко си остава голямата й любов, въпреки не особено дълго продължилата им връзка. Факт е, че бизнесменът не е от най-послушните и медиите не виждат нищо лошо в това да го отразяват. Но и слуховете не винаги са достоверни, а според една мълва дори Преслава е минала през леглото му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Емилия: При мен нещата стават с клизма”

  1. Al Bond

    Дек. 03. 2011

    тая много лични неща почна да споделя:)

    Reply to this comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. Виж кои родни звезди ШОКИРАХА с целулит (УЖАСНИ СНИМКИ) | Life.LafBG.com - 04.08.2012

    […] въпреки претенциите, че са перфектни. Фолк певицата Емилия крайно неприятно изненада феновете си, като си показа […]

Добавете коментар