Емилия оцелява в жестока катастрофа

Гласувайте за статията

Изпълнителката на “По твоите следи” катастрофирала с висока скорост преди седмица, пише kliuki.bg. Инцидентът станала на автомагистрала “Тракия”, където блондинката се разминала само с леки наранявания след като скъпият джип се забил в мантинелата. Според информацията в интернет, певицата е карала с 200 км в час, но все още не са ясни причините за злощастната случка, стресирала пътуващите с певицата.

Автомобилът е пострадал доста сериозно, при сблъсъка са изхвърчали предните гуми, стъклата са натрошени, ламарината отпред е изцяло огъната, а двигателят сдал багажа. Емилия изглеждала потресаващо минути след катастрофата и била в лек шок. Защо е карала с такава скорост, не е ясно, но последиците са налице. Блондинката не крие, че тя е шофирала колата в момента на катастрофата и не е пожелала да коментира повече.

Обикновено на магистралите се кара със скорост, над позволената и това често води до ПТП-та, някои от които с фатални последици. В последно време масово зачестиха случаите на катастрофи с публични личности, позвоялщи си волности, за които плащат прескъпо. Карането с висока скорост и употребата на алкохол могат да бъдат фатални в 5 от 10 случая, предупреждават полицейските служители.
сподели ме

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар