Емилия напуска Пайнер заради скандала с Мария?!

Емилия напуска Пайнер заради скандала с Мария?!
5 (100%) 1 vote

Емилия напуска Пайнер до няколко месеца, шушука се в поп фолк средите

Емилия напуска Пайнер до няколко месеца! Този слух все по-упорито обикаля из поп фолк средите от няколко седмици. Хора от гилдията издават, че Емилия напуска Пайнер, тъй като й писнало от компанията да прибират тлъстата част от хонорарите й. Нещо повече, от конкурентна на Пайнер фирма вече са влезли във връзка с изпълнителката и се опитват да я привлекат при тях.

Емилия напуска Пайнер заради Мария?

Емилия напуска Пайнер заради Мария?

Емилия била бясна, че се толерират други изпълнителки, а нейните парчета са на заден план в Пайнер, научиха от hotarena.net. Липсата на хитовото й според нея парче „Кукла“ от номинациите на наградите на Планета преляла чашата, издават запознати. Други обаче смятат, че причината за решението на Емилия да се махне от Пайнер е не недоволството от шефа, а разправията с една от колежките й. И по-конкретно – Мария.

Както знаете, преди няколко седмици се появи слух, че Емилия е започнала да се увърта около половинката на Отварачката – Християн Гущеров. Блондинката била притеснена от факта, че Коко Динев е пред фалит и бързала да си намери нов спонсор. На едно участие се засякла с Гущеров, който бил в изцяло мъжка компания и без Мария. Емилия веднага се възползвала и взела да се увърта около него.

Това стигнало до ушите на Мара и тя вдигнала жесток скандал. На наградите на Пайнер двете дори не се поглеждаха, а явно напрежението е достигнало връхна точка и Емилия е решила да се махне, шушукат в бранша.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар