Емилия лъсна в скандално видео отпреди 6 години!

Емилия лъсна в скандално видео отпреди 6 години!
3 (60%) 2 votes

Днес Емилия не би си позволила подобни словоизлияния, тъй като го раздава сериозна ВИП дама с обноски

Емилия

Емилия днес има други обноски

Фолк певицата Емилия лъсна в скандално видео отпреди 6 години, за да напомни на феновете си, че навремето далеч не е била толкова изискана. Изпълнителката на „Нежни устни“ втрещява с вулгарен изказ и ругатни към репортерка, която я преследва за интервю.

Видеото е старо и добре познато, но антифенове на певицата обичат сегиз-тогиз да си го припомнят, като са го направили хит в сайтовете за видеосподеляне, писаха от HotArena.net.

Клипчето е от отдавна сваленото от екран предаване „Сигнално жълто“ на Албена Вулева. Репортерките й бяха известни с нахалното си поведение и често си отнасяха обиди, но повечето известни личности не им обръщаха внимание.

Не и Емилия. Вместо да не пада на нивото на Вулева, русата фурия дори слезе по-ниско. Тя каруцарски напсува репортерката, като ще се въздържим да я цитираме – може сами да видите и чуете по-долу в клипчето.

Днес певицата не би си позволила подобни словоизлияния, тъй като го раздава сериозна дама, със стил и с ВИП поведение. Близки до обкръжението на Емилия обаче разказват, че се държи доста надуто и арогантно, като това била и една от причините да изяде шамарите на Коко Динев през лятото, когато й счупи носа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар