Емилия и Анелия се хванаха за косите във Фейсбук

Гласувайте за статията

Фолк певиците пак се скараха

Публична война си обявиха фолк певиците Емилия и Анелия. След като бившата половинка на Коко Динев обяви Емилия за „слаб човек“,  продължи да я дразни. Анелия заяви, че смята да събере феновете си в ресторанта на Коко Динев за среща на фен клуба. Което стана повод Емилия да направи доста ироничен коментар по неин адрес на стената си във Фейсбук.

Това е новата визия на Емилия

Eмилия бясна на Анелия

„За пореден път ни се налага нашето семейство да поема разходите на нейни лични събития…Мислих да не го споделям, но, понеже това е поредното подобно събитие. Моля ви приятели, дайте съвет, не ли по-добре в тази криза мероприятието да се състои в нашата къща в Сандански, така ще е по-изгодно за нас, все пак ние покриваме разходите!!!!!“, написа певицата.

Емилия се скара с Анелия

Фолк певицата захапа Анелия във Фейсбук

С думите си Емилия даде да се разбере, че й е писнало да става обект на нападките от страна на Анелия. А също така и напомни, коя в момента е жена на бизнесмена.

Феновете й веднага побързаха да я подкрепят и дори намекнаха, че не е редно Анелия постоянно да разчита на Коко Динев. Феновете на старозагорката обаче скочиха срещу Емилия и я затрупаха с нападки. Певицата понесе доста обидни постове, сред които коментари, че постъпва егоистично и е смешна с оплакванията си. Наскоро обаче блондинката заяви, че й е омръзнало да бъде смятана за черната овца и повече няма да търпи нападките на Анелия. По тази причина Емилия оповести и недоволството си от плановете на Анелия. И буквално я направи за смях пред всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Емилия и Анелия се хванаха за косите във Фейсбук”

  1. Сари

    февр. 05. 2013

    За толкова години Анелия не намери на чии врат да увисне и продължава да проси от бившия. Въпрос на достойнство или просто липсата му.

    Reply to this comment

Добавете коментар