Емил Русев отслабна ужасно! Какво топи Къртицата? (ФОТО)

Гласувайте за статията

Емил Русев стопил поне с 10 кг, вместо мускулесто тялото му е станало съсухрено, а лицето му е изпито

Емил Русев

Емил Русев сега

Емил Русев отслабна ужасно, видя Kliuki.net. Нищо не е останало от мускулестото тяло на бизнесмена, който преди три месеца влезе в „Къртицата“ като саботьора в групата. Откакто Емил Русев излезе от риалити шоуто, той започна да слабее ударно.

Още в Базата Къртицата свали някой и друг килограм заради нерви и притеснение покрай трудната му задача, но сега положението е още по-притеснително! Последната снимка, на която Kliuki.net попадна, направо стресна феновете на Емил Русев. Той е се стопил поне с 10 кг, вместо мускулесто тялото му е станало съсухрено, а лицето му е изпито.

Какво топи Русев така? Според негови близки причина за ударното му отслабване е старата му любов Виктория Джумпарова. „Откакто той излезе, а тя оставна в Базата, Емил много се промени.

Емил Русев И вътре го тормозеше нейното присъствие, но навън стана още по-нетърпимо. Децата му бяха разстроени от цялата история, постоянно плачеха“, разказват семейни приятели.

Освен това, според тях Емил Русев още има чувства към Виктория Джумпарова, които се възродили с нова сила в Базата. „Преди това рядко я виждаше и ги потискаше. Но да живее с нея близо три месеца, му дойде в повече. Затова искаше тя да излезе, за да спре да мисли за нея“, твърдят запознати.

Всички тези нерви се отразили най-вече на физиката на Емил Русев и затова Къртицата отслабнал с поне 10 кг, което личи от по-старите му снимки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар