Емил Русев мляска Бориса пред Хриси! (Фото унижение)

Гласувайте за статията

Емил Русев и Бориса цяла вечер си гукаха нещо на уше, докато Кристи стоеше настрани изолирана, разказва свидетел

Емил Русев

Емил Русев пак пренебрегва Христина

Емил Русев мина всякакви граници в отношението към жена си Христина и за пореден път я унижи публично, видя Kliuki.net. Къртицата отново пренебрегна съпругата си заради Бориса Тютюнджиева – нещо, което бе ежедневие в Базата.

Семейство Русеви и Бориса бяха забелязани на парти в столичен клуб, където празнуваха цяла вечер. Читател на Kliuki.net ни изпрати ексклузивна снимка от купона на тримата, като ни разказа любопитни подробности от вечерта. На снимката се вижда как Емил Русев хапе Бориса, като я е гушнал през кръста, а горката Христина пак е пренебрегната. Оказва се обаче, че това не е само на снимката.

„Цяла вечер Бориса и Емо си гукаха нещо на уше, докато Кристи стоеше настрани изолирана. Вярно, че музиката беше много силна и нямаше как да се чуват тримата, но все пак можеше да обърнат малко внимание и на нея. Видимо й стана неприятно“, писа нашият читател.

Емил Русев и Бориса постоянно повтарят, че са само приятели и не може да има нищо между тях, но стават все по-съмнителни.

„Христина никога не е ревнувала – ние сме приятели, тук няма място за ревност!“, заяви наскоро в интервю Тютюнджиева. Но дори на снимката се вижда посърналата физиономия на Крис. „Как няма да й стане неприятно – цяла вечер беше като параван за ония двамата. Те да се лигавят и да се гушкат, а нея все едно я няма“, възмущава се нашият читател, свидетел на драмата.

На Емил Русев не му се случва за пръв път да пренебрегва жена си. Само преди няколко дни Къртичокът пусна снимка във Фейсбук, която втрещи всички. Той и Бориса се возят на предните седалки на джипа и си правят селфи, докато съпругата на Русев стои като изгонена отзад.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар