Емил Русев към Къртицата: Показвайте гадни кадри с Марина

Емил Русев към Къртицата: Показвайте гадни кадри с Марина
5 (100%) 1 vote

Емил Русев съвсем се озлоби към сръбкинята, която в първите дни на шоуто уж беше в неговия лагер

Емил Русев съвсем взе да губи реална представа за нещата. Шавливият съпруг втора поредна седмица е затворен в изолатора на Базата, а това явно не му се отразява особено добре. След като миналата седмица разигра театър, че едва ли не мисли да се беси, този път Емил Русев заложи на друга тактика.

Емил Русев опитва да злепостави Марина

Емил Русев опитва да злепостави Марина

Нароченият за Къртицата участник взе да поставя условия на продукцията. И то не какви да и. Емил Русев предяви претенции за това какви кадри да бъдат излъчвани в епизодите на Къртицата. Съпругът на Христина поиска от Къртицата кадрите, които се излъчват с Марина, да бъдат единствено такива, които я излагат.

Идеята на Емил Русев е зрителите да гледат единствено кадри, показващи неприятна страна от характера на сръбкинята, които ще настроят феновете срещу нея и те ще я номинират. На теста пък Марина най-вероятно ще се изправи срещу самия Емил, който все повече подхранва съмненията, че знае кой е Къртицата. И е почти сигурно, че ще спечели.

Така Емил Русев и неговия лагер ще се отърват от още един човек от вражеския им лагер. Дали обаче подмолните му намерения ще сполучат и от Къртицата ще започнат да излъчват само кофти кадри с Марина – много малко вероятно, коментират форумци.

Видеото, в което Емил Русев агитира продуцентите да злепоставят Марина, можете да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Емил Русев към Къртицата: Показвайте гадни кадри с Марина”

  1. vesiolka

    мар. 25. 2014

    Tazi Marina kak e izbrana ? Ne vijdam da ima kachestva osven zloba i prostotia !? Drazni vsichki s kriasaci i niama sobstveno mnenie po nikoi vapros dano po-barzo si tragne i vsichko za neia da svarshe do tuk.

    Reply to this comment

Добавете коментар