Емил Русев е Къртицата! Пусна аванта на Бориса, уж се издъни на теста

Емил Русев е Къртицата! Пусна аванта на Бориса, уж се издъни на теста
5 (100%) 1 vote

Емил Русев е Къртицата, оказаха се по време на снощния лайф, когато той и Бориса Тютюнджиева се изправиха един срещу друг на теста

 

Емил Русев е Къртицата!

Той обаче си позволи да се издъни на теста, но го направи нарочно, за да опази любимката си Бориса Тютюнджиева, забеляза Kliuki.net.

Емил Русев

Емил Русев е Къртицата, пусна аванта на Бориса на теста, чак тя не повярва, че е победител

В това са напълно убедени зрителите на предаването, което снощи предложи неочаквана развръзка. Емил Русев си призна, че е Къртицата, а публиката изригна с бурни ръкопляскания…

Цялата работа обаче се оказа поредният фалш, твърдят по-проницателните фенове на формата. Емил Русев се отказа сам в надпреварата срещу Бориса и й пусна аванта, за да я остави в играта. Симпатията му е малко прекалена, но той я описва като чисто приятелска.

Бориса Тютюнджиева също не спря да крещи колко го обича, което се стори свръх странно за околните.

Емил Русев

Емил Русев е Къртицата, Христина го очакваше в студиото и му скочи на врата

Моделката го усетила още в началото, че той е Къртицата и му дала да разбере, че няма да го изобличава.

Неслучайно Бориса стратегически се завъртя около него и умело лавираше в различните ситуации, коментират още във виртуала. А Емил Русев се самоуби като Къртица, въпреки че днес разказва как бил разсеян и затова не се справил на теста… Във видеото ТУК ще видите първото му интервю след излизането от Базата.

Така или иначе, сега ще се нарочва нова Къртица, а като нищо в тази роля да се озове именно самата Бориса. Емил Русев може дори да е имал договорка с продукцията да сътвори този цирк, за да се вдигне рейтинга на шоуто.

Повод за тези съмнения са, че уж никой не очакваше събитията, а съпругата му Христина излезе като по сценарий и му се метна на врата. „Тя е знаела и затова е била в студиото, а и Андрей се издаде, взе да се опитва да нажежава атмосферата, сякаш наистина предстои да научим кой е Къртицата…”, гласят мненията във виртуала.

В допълнение ще кажем, че досегашните жокери никой не обясни, а и те не се връзват особено с Емил Русев.


Къртицата 2 26.04.2014 Цял еп.Част 4 by Vesnaaa

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар