Емил Каменов направи бебе и избяга!

Гласувайте за статията

Емил Каменов направи бебе и се показа като слабак

Емил Каменов крие случка от миналото си, която не е много лицеприятна…

Звездата от Биг Брадър Олл Старс е поредният неотговорен мъж, който предпочита да се забавлява, да купонясва, да се радва на ласките на красиви момичета, но не и да носи последствията от действията си.

Емил Каменов

Емил Каменов се изложил много с това бебе…

Нещо, което все по-често започва да се наблюдава сред мъжете, като че ли е липсата на морал и ценностна система, което се превръща в повод за гордост и подражание. Звездите не правят изключение.

За срама на Емил Каменов, или по-точно, за това какво в действителност представлява научаваме от HotArena.net. Той много харесва красивите млади момичета. Особено тинейджърките. Може би защото са все още много наивни, лесно се влюбват, привързват и вярват в приказките за вечна любов.

Принцът на бял кон Емил Каменов успял да впечатли едно наивно варненско девойче на седемнадесет години. Дето се казва то още е дете. Любовните романи са му в главата и вярва ли вярва в истинската, изпепеляваща и вечна любов.

И влюбило се това нежно, красиво цвете в принца Емил Каменов. Само дето като разбрал, че ще става баща принцът, вместо смело да застане до своята любима, слязъл от коня си и просто избягал. Нали е мъж със съвременна ценностна система. Бяга и се не обръща, потресени са в мрежата.

За едно седемнадесет годишно момиче това е един от най-големите кошмари, който е можело да и се случи. Едва ли някога ще забрави този жесток шамар на любовта и съдбата.

Историята завършва с аборт. Трудно решение, което никак не е било лесно за взимане.

Ето това се оказва, че е истинският Емил Каменов, който иначе е много симпатичен в очите на зрителите на шоуто. Нищо чудно дори самият той да спечели играта, както са тръгнали събитията, въпреки че някои му се дразнят за бруталното поведение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар