Емил Иванов от ДПС (новият Пеевски) става областен управител на София?

Гласувайте за статията

Емил Иванов от ДПС го гласят за областен управител на София, а той е скандално известен като бивш кмет на Своге, който по неговото управление става „първа частна община”

 

Емил Иванов от ДПС има шанс за областен управител на София, а според мнозина личността му спокойно може да бъде определена като „новият Пеевски”!

Емил Иванов от ДПС (новият Пеевски) става областен на София?

Емил Иванов от ДПС (новият Пеевски) става областен на София?
сн.: БУЛФОТО

Дали защото се очаква да предизвика същото остро негодувание или поради съмнителното си минало, не може да се каже със сигурност, но славата му вече се носи из мрежата. Емил Иванов е всъщност бивш кмет на Своге и се прочува като бащата на „първа частна община”.

Той ръководи града от 1995 до 2005 година, като за това време е успял да овладее 90 на сто от местната икономика чрез обръч от над 30 приближени до него фирми, разкрива изданието livenews. През март 1990 година Емил Иванов е осъден на 2 години зад решетките, след като е нанесъл здрав побой на тогавашния управител на Клуба на културните дейци в Своге Георги Атанасов.

Емил Иванов от ДПС - бивш кмет на Своге

Емил Иванов от ДПС – бивш кмет на Своге

Съдебното му минало обаче не се оказва пречка и през есента на 2005 година той е назначен за управител на София-област от квотата на ДПС. Сочен е за отговорен, че е разпродал на безценица повече от 38 хиляди декара гори около Своге на частници, които са близки до ДПС. Сред имотите е дори общинско езеро в защитена територия.

Сега Емил Иванов (новият Пеевски) го гласят за областен управител на София, а хиляди настръхват само при вероятността това да се случи. „Даже и на килограми е копие на Делян Пеевски, всички ли от ДПС са толкова алчни и безочливи?!”, гласят коментарите по адрес на Емил Иванов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Емил Иванов от ДПС (новият Пеевски) става областен управител на София?”

 1. Силвия

  юни 19. 2013

  Защо не напишете какво прави сегашният кмет от ГЕРБ, който назначи 300 човека по програми към бюрото на труда, които са в услуга на една приближена нему фирма и която печели всички търгове за обществени поръчки. Принуждава всички да пазаруват от неговият магазин. Града бавно умира. Както се казва: Това, което Емил Иванов направи за този град Жоро Цветков не може да го боядише. Предпочитам Емил Иванов, ако не го искате да се върне кмет при нас. Това е един уникален човек, който на всеки се е усмихнал и на всеки е помогнал. По килограмите ли ще ги сравнявате с Пеевски? Това ли ви остана?

  Гражданка на Своге

  Reply to this comment
 2. Plamen

  юни 25. 2013

  Статиите против Емил Иванов са дело на определени лица между които е и Кирил Добрев. Добрев желае областен управител на областта да стане едно приближена на него дама! Емил Иванов е направил много за Своге и трябва да му се даде шанс да направи много полезни и хубави неща и за Софийска област.

  Reply to this comment

Добавете коментар