Емил Чолаков: Време…как да му се разсърдиш (Вижте най-смешните лафове на синоптика)

Звездата на Би Ти Ви отново разсмя мрежата

Един от най-харесваните синоптици у нас, безспорно е Емил Чолаков. Със свежите си лафове звездата на Би Ти Ви успява да развесели зрителите дори докато съобщава най-мрачните прогнози за времето. Култови обаче остават някои от репликите на синоптика. Които и до днес се смятат за най-смешните изказвания правени някога в ефира.

Емил Чолаков пак разсмя мрежата
Емил Чолаков пак разсмя мрежата

В социалната мрежа дори си направиха колекция с лафовете на синоптика. Сред най-популярните са:„Планината остава без настроение.“, „Утрешните валежи са предвидени по някое време следобед, някъде из северна и източна България.“ и още много други.

Не по-малко колоритни са прогнозите му за гръмотевичните бури. Със закачливите си коментари за тях синоптика доста успешно разсмива всички, „Гърми, не гърми—имайте един много слънчев и усмихнат следобед.“, „В четвъртък вече–дъждове, бури, порои и градушки ще има за всички.“

Но и през летните месеци синоптика не губи чувството си за хумор. Отново любими на зрителите и през отпускарския сезон остават прогнозите му за времето. Именно тогава синоптика прави едни от най-забавните си изказвания, пише „Блиц“.

„Юлското слънце през юни ще изгрее с августовски замах.“,„Като погледне човек картата–едни слънца… като палачинки.“, „Така както си грее ярко слънце, така ще се заоблачи и се смрачи, и… аха да завали, ама не го прави… освен когато го направи.“, са само част от най-смешните му лафове.

Култов за повечето фенове на Чолаков е и „откритият“ от него вятър „Снегояд“. Много от феновете му със смях си припомнят какъв водещия с ентусиазъм говореше за него в края на март.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.