Емануела заяде Алисия чрез Николета – виж злобата й

Гласувайте за статията

Емануела неведнъж се е изказвала злобно по адрес на Алисия, този път стана смешна, тъй като го направи без повод

Емануела стана смешна със своето заяждане с Алисия чрез Николета, видяха потребителите в нета, научи Kliuki.net.

Емануела

Емануела се заяде с Алисия, без причина – злобата й е голяма

Певицата направи излагацията си без повод, просто използва песните на Алисия, за да я дразни като децата. Бременна жена като нея трябва да се държи малко по-сериозно, а и да не се чуди каква безпочвена кавга да завърже, коментират я в мрежата.

Емануела обаче е известна със своя чепат характер. И тя самата едва ли има обяснение за поведението си в случая, може да се оправдае с хормоните, но пак си е резил отвсякъде.

Емануела не за първи път се е изказвала злобно по адрес на Алисия, но сега държеше да изтъкне, че най-доброто предаване е това на Николета – Папараци, писа изданието HotArena.net. На фона на тези комплименти, едва ли беше нужно да употребява и Алисия, че да впечатли силно Николета. Ала певицата друго е решила и вдигна панаир във Фейсбук.

Алисия със сигурност няма да реагира на глупостта й, убедени са последователите й. Те я познават отлично, а и са наясно, че звездата не се занимава с такива долнопробни истории. Емануела се държи все едно е момиченце от пети клас, хулят я още във виртуала.

Още повече, че Алисия няма мераци да става тв водеща, не е необходимо Емануела да подчертава колко голяма професионалистка е Николета… Хвърлената бомба е крайно неадекватна и с нищо не може да провокира Алисия, а само се връща като бумеранг върху самата Емануела.

Явно и този път интелектуалното ниво на половинката на Димитър Динев лъсна на показ, подиграват й се всички.

Каквото и да прави, с когото и да се хване, Емануела си остава далеч от класата на Алисия, гласят още реакциите зад гърба й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар