Емануела: Заради Никола стигнах до антидепресанти

Емануела: Заради Никола стигнах до антидепресанти
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата на хапчета заради брака си с Никола

Емануела разкри истината за брака и съпруга си Никола. Певицата не спести и потресаващи факти за семейното им съжителство като даде интервю. Пред Жени Калканджиева тя призна, че слага точка на семейството си с Никола и смята скоро да подаде официално документи за прекратяване на брака им. След шумната сватба и пищното тържество предстои доста неприятен, но далеч по-тих развод и подялба на имущество.

Eмануела проговори за брака с Никола

Eмануела проговори за брака с Никола

В „Поверително от NL“, Емануела призна, че Никола системно й е кръшкал с други жени. „Той не е състоятелен, но може да омайва момичетата и поне да плати напитките им“, заяви певицата. Тя сподели, че вече е напуснала апартамента му и се е преместила в собствено жилище. А също и възнамерява да разтрогне брака им.

Изпълнителката, която винаги е откровена с феновете си, не им спести и други потресаващи факти от живота си. Емануела била толкова наранена от липсата на вярност у Никола, че месеци наред била на успокоителни заради драмите помежду им. Проблемите помежду им и опитите й да се опитва да прави компромиси я тласнали и към антидепресантите. В крайна сметка обаче преценила, че сама и здрава е по-добре, отколкото омъжена и цял живот на хапчета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар