Емануела я разсипаха, Динев иска кръвен тест за бебето

Гласувайте за статията

Емануела я направиха на дива калинка след раждането на бебето на Димитър Динев

Емануела е на прицела на злия Динко Динев и скоро няма да се отърве от него, научи Kliuki.net.

Откакто е родила певицата, тя няма мира нито ден. Направо искат да я разсипят, притеснени са нейните близки. Звездата трябва да отговаря на супер високи очаквания, които трудно може да задоволи, при условие, че от нея се изискват какви ли не щуротии.

Емануела

Емануела ще прави кръвен тест на бебето, Диневи я разсипаха

Последната прищявка на Динев-старши била Емануела задължително да се подложи на кръвен тест за бебето. Така щяло да се докаже бащинството на Димитър, писа изданието HotArena.net по статия на България Днес.

Първородният внук на богатата фамилия не може да донесе спокойствие, а напротив – всички се тресат от скандали и недомлъвки. Емануела пък едва издържала положението, но засега си налягала парцалите, тъй като разчитала рано или късно да омилостиви родата на любимия си Митко.

От 11 януари насам Динко Динев постоянно получава поздрави за сина на Емануела, но не отговаря на никого, вече дори спрял да си вдига телефона.

По време на голямото събитие той не беше в България, умишлено избяга в чужбина и не се върна, за да уважи Емануела и Митко Динев. Той узнал, че заварката между двамата станала за една нощ и не била особено планирана, както разправя изпълнителката.

Бизнесменът бил в неведение дълго време, Димитър не му съобщил новината своевременно, а трябвало да разбере от медиите. Брюнетката пък решила да запази бебето, въпреки че отношенията им доста се клатели на моменти.

Към момента те също не са розови, но тя умело го играе добрата половинка и майка, разкриват запознати.

Възрастният Динев никога нямало да приеме насериозно Емануела, понеже неведнъж я е засичал в съмнителна компания в комплекса си в Свети Влас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар