Емануела в заговор срещу Радина и Донков (Видео)

Гласувайте за статията

Фолк певицата настрои всички в Базта срещу актрисата

Фолк певицата Емануела предприе истински поход срещу Радина Кърджилова. Откакто разбра, че актрисата не я харесва фолк певицата не е спряла да се заяжда с нея. Емануела стигна до там, че реши да изгони Донков и Радина от Базата. И спретна цял заговор с останалите участници.

Емануела побесня

Емануела побесня

Изпълнителката до такава степен се разсърди на Кърджилова, че не спира да я напада. Опитите на Икебаната и останалите да я успокоят не подействаха. „Жена ми си е такава. Сега няма да миряса, докато не я премахне“, сподели притеснения Никола по този повод. Емануела именно и това направи–настрои всички срещу Радина.

Певицата реши да се прицели в слабото й място–Деян Донков и настрои всички срещу двойката. „Мен ме познава цяла България, а коя е тая“, съскаше изпълнителката.

Певицата спретна заговор срещу Радина

Певицата спретна заговор срещу Радина

Предвид отмъстителния характер на звездата, нищо чудно престоят на Радина в Базата да се окаже кратък. Актрисата стана жертва на жестока злоба от страна на певицата с изумрудени очи.

Не е тайна, че Емануела има тежък характер и побеснее ли не прощава. След като унизи Радина пред цяла България фолк звездата сега е твърдо решена да я прогони и от предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Емануела в заговор срещу Радина и Донков (Видео)”

  1. Lili To

    апр. 20. 2013

    bravo, taq smotanata radina da hodi da si prodava fasonite drugade!

    Reply to this comment

Добавете коментар