Емануела трепери в На кафе заради номер на Гала

Емануела трепери в На кафе заради номер на Гала
5 (100%) 1 vote

Емануела се разтрепери в На кафе, притесни се заради номер на Гала

Емануела се разтрепери в На кафе. Певицата едва не изпадна в истерия, заради шега на екипа на Гала. Водещата бе поканила фолк звездата, за да разкрива подробности около хороскопа на новото й гадже, а в същото време недалеч от тях стоеше мъж, покрит с качулка.

През цялото време певицата трескаво наблюдаваше фигурата в черно и не спря да трепери. Накрая Гала я успокои, че това не е гаджето на Емануела, но изпълнителката едва не изпадна в истерия.

Фолк дивата упорито крие мъжа до себе си и не дава на никой да повдигне темата около него. Нещо повече—Емануела държи в пълна анонимност човека до себе си. Клюките носят, че новият на певицата е турски бизнесмен и за да не си навлече негативни критики го крие толкова упорито. Според други обаче става дума за известен депутат и изпълнителката пази в тайна името му, за да спести медийния цирк и на двамата.

Емануела се притесни в шоуто на Гала

Емануела се притесни в шоуто на Гала

По време на гостуването при Гала, Емануела през цялото време беше на тръни и буквално се разтрепери от нерви, заради тайнствената фигура в студиото. Изпълнителката до последно бе убедена, че са разкрили мъжът до нея и едва не изпадна в истерия от този факт. Кой е мъжът, който успя да накара Емануела да забрави всякакво желание да показва любовта си пред всички, обаче засега остава загадка.

В миналото певицата е имала не една и две публични афери. Сватбата й с Денис Касъмов пропадна, след като гледачка в предаването на Емануела предсказа, че той има интерес към мъжете, а не към жените. Певицата потвърди, с което направи бившия си за срам на цяла България. После се опита да замаже положението, но без успех.

Историята се повтори и по време на брака й с Никола, а пищната им сватба в Къртицата бе видяна от цяла България. Двойката обаче не издържа и година заедно и се разведе без много шум и скандали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар