Емануела смути с бяло вещество в носа си (Снимки)

Гласувайте за статията

Емануела смути с бяло вещество в носа си

Емануела смути феновете с нова снимка. Певицата се щракна без грим и с коктейл в ръка, а от носа й се подаваше странно бяло вещество.

Изпълнителката реши да влезе в крак с модата да се селфи без макиаж. Подпухналите й очи след последния купон, както и изпитото й лице станаха повод за неособено приятни коментари.

Особено странно впечатление обаче направи лицето на звездата. Нещо странно се подаваше от носа на Емануела и предизвика доста приказки по неин адрес.

Емануела смути с нещо бяло в носа

Емануела смути с нещо бяло в носа

Някои намекнаха на певицата, че не е добре да залита по опиатите, а други споделиха притеснения, че не изглежда никак привлекателна в този вид. „Болна ли е, нещо взимала ли е, но изглежда страшно“, гласят коментари из форумите, пише hotarena.net.

Певицата събра доста коментари

Певицата събра доста коментари

„Какъв е този бял прах по носа ти“, питат други. Трети пък се усъмниха, че изпълнителката май залита по забранени вещества.

Емануела обаче не е единствената звезда, която е предизвиквала подобни коментари. Преди време колежката й Преслава също бе изловена с подозрително бяло вещество в носа си. За певицата отдавна се шушука, че се увлича по забранените вещества и затова има проблеми с теглото. Макар тя самата категорично отрича да има нещо вярно в слуховете, че залита по подобни вещества или някога дори да е пробвала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар