Емануела си прави IQ тест, доказва, че е умна

Емануела си прави IQ тест, доказва, че е умна
5 (100%) 1 vote

Емануела се хвали с IQ тест, скъсаха я от подигравки

Емануела се похвали с IQ тест и коефициент 130, за да докаже, че е умна. Певицата реши да се тества на един от многобройните интернет тестове за интелект, които всевъзможни издания публикуват в мрежата. Резултатът обаче бе купища подигравки. А певицата си отнесе куп майтапи заради опита й да се покаже, че е умна.

„Само посмейте да кажете, че фолк изпълнителките сме тъпи. Този резултат са получили само 2,8% от хората, подложили се на теста“, фука се Емануела. Тестът е за забавление и няма нищо с международните тестове за измерване скалата на интелект, с каквито работят в Менса. Фолк дивата обаче държеше да покаже на всички колко е умна.

Емануела се изложи с тест за интелигентност

Емануела се изложи с тест за интелигентност

Резултатът беше купища подигравки, тъй като се оказа, че повечето фенове на певицата притежават коефициент 150, който се смята за среден според класациите на различни IQ тестове. Те не пропуснаха да споделят това с Емануела, правейки я за смях.

В нета я скъсаха от подигравки

В нета я скъсаха от подигравки

„Еми, тъпа си. Знам, че истината боли“, пише фен на певицата. Други пък откровено й се подиграха, че се е изложила фатално.

Самата звезда с такова желание се опита да убеди всички, че има над средното ниво на интелект, че се изложи и стана за смях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар