Емануела се драчи с Алисия – задмина я с парче

Гласувайте за статията

Емануела изтъкна, че е по-добра от Алисия, класациите го сочат

Емануела и Алисия са във война от известно време. Всъщност гаджето на Ники я подминава като бърз влак, а Емануела все държи да се изтъкне, че е по-добрата.

Емануела

Емануела задмина Алисия с парче

И този път използва като доказателство класациите, които сочат, че нейното парче е издухало това на Алисия, научи Kliuki.net. Изглежда Емануела държеше не само да зарадва своите фенове, но и да подчертае как е задминала именно колежката си Алисия.

Неведнъж брюнетката е споделяла, че за футболната половинка се полагат доста усилия във фирмата. За нея все отивали най-хубавите песни, инвестирали се доста пари, а останалите трябвало да се оправят сами. Вероятно тези приказки се дължат на чиста завист, считат защитниците на Алисия.

Личи си, че тя просто е номер 1, което няма как да не дразни околните, убедени са те. Емануела прекрачи границите на възпитания тон и дори се нахвърли на Алисия, казвайки че е кофти човек.

Алисия не я поздравявала и се надувала, все едно е нещо повече от другите. След като разбрахме причината обаче, то поведението на засегнатата Алисия ни се стори съвсем обяснимо. Навремето Емануела използвала чара си, за да вкара в леглото Ники Михайлов. А междувременно се правеше на първа приятелка на Алисия.

Ето защо двете развалиха отношенията си, а Емануела няма какво да се чуди и да се прави на разсеяна по въпроса, коментират я още в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар