Емануела състарена и с двойна гуша на участие (Снимки)

Емануела състарена и с двойна гуша на участие (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Емануела уплаши феновете с изтормозения си вид

Емануела успя сериозно да стресне феновете при едно от последните си участия. Певицата се появи пред чакащите я гости на нощно заведение в Слънчев бряг в меко казано, съсипан вид. Въпреки цветните дрехи и грим, изпълнителката не беше успяла да скрие изтормозената си физиономия. Чакащите я с нетърпение фенове останаха втрещени колко състарена изглежда любимката им.

Емануела изглежда доста състарена

Емануела изглежда доста състарена

Действително, под очите на Емануела се забелязваха огромни сенки и торбички, които дори и тежкият грим не беше успял да скрие. За капак винаги стройната като цяло Емануела показа и двойна гушка по време на изпълненията си. На какво обаче се дължи рязката промяна във вида на чалгаджийката? Която винаги се е стремяла да изглежда перфектно.

Според феновете, поредицата несполуки в любовта и тоталния крах на личния живот на Емануела са й се отразили негативно и тя е започнала да качва килограми. Освен това нервите и стреса са се отпечатали и на лицето й под формата на бръчки и торбички, които са най-явния белег за безсънни нощи.

Разбира се, напълно е възможно изнуреният вид на Емануела да се дължи на работата й и на преумората от нея. Както знаете, на поп фолк певиците им се налага да изкарват прехраната си именно с пеене късно вечер и нощем. И в един момент този начин на живот няма как да не се отрази и на визията им, категорични са форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар