Емануела с куп екстри от Димитър Динев – уреди се

Гласувайте за статията

Емануела се превърна в новата кокона на фолка, благодарение на връзката си с Димитър Динев

Емануела се радва на щедра подкрепа от страна на гаджето си Димитър Динев, научи Kliuki.net.

Емануела

Емануела стана новата кокона във фолка – Димитър Динев я уреди с куп екстри

Както стана ясно вече, певицата очаква бебе от сина на Динко Динев. Бъдещият татко е на 26 години и очаква с нетърпение събитието в семейството. Засега двойката няма брак, но по-нататък може и това да се случи, издават запознати.

Междувременно Емануела се сдобила с куп екстри покрай Диневи. Вече обитава мезонета им в квартал Лозенец, писа изданието HotArena.net. Емануела и Димитър Динев се запознали в столична дискотека.

Любовта им пламнала за секунди, а Никола се оказал излишен. Динев е прясно завършил университета в Кеймбридж, освен, че е богат, той притежава специални обноски и много се грижи за Емануела, уточнява “Всеки ден”. Жилището на Емануела и Динев е близо 200 квадрата.

Звездата обаче решила, че засега там няма място за сина й Христо, който е от първия й съпруг. 13-годишното момче било покрусено от решението на майка си. То е заточено при баба и дядо, те имали ангажимента да го гледат, докато Емануела размисли.

В училище вече шушукат за бройките на Емануела и за новия й мъж, а Христо не се чувствал никак удобно от цялата история. “Ето защо е редно да го вземе при себе си веднага, а не да травмира детето”, категорични са в коментарите си потребители.

Те се надяват Емануела най-сетне да е с разума си и да не извърши поредната си глупост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар