И Емануела проговори за тревата в „Къртицата“

Гласувайте за статията

Кърджилова и Донков са сред основните заподозрени от зрителите като пушачи на забранени вещества

Емануела - 100 кила

Емануела се оплака, че 100 кила и димял в лицето с тревата

След Меги Каканашева, Емануела също отвори тема за тревата в „Къртицата“. Фолк изпълнителката не само потвърди, че 100 кила е употребявал наркотици в Базата, но дори нагло и пушел в лицето.

„Димът ми влизаше в носа, когато бяхме завързани, не съм длъжна да го търпя“, спомня си Емануела. За залитанията на 100 кила по марихуаната в шоуто, певицата заяви, че има много свидетели, в това число и мъжът й Никола. Той бе в Базата само няколко дни, но също е видял Килата да се друса.

По думите на Меги рапърът не е единственият, 40% от заселниците пушели. В интервю за ШОУ, цитирано от HotArena.net, Емануела не пожела да коментира кой друг си позволява подобно нещо в Базата. Попитана за Радина и Донков, тя многозначително заяви, че всеки има право да върши каквото си прецени.

Кърджилова и Донков са сред основните заподозрени от зрителите като пушачи на забранени вещества. „Радина винаги е меланхолична, с разсеян поглед, а на Донков толкова му личи, като се напуши, че става смешен“, пишат интернет потребители в социалната мрежа. Зрителите са безкрайно възмутени от своеволията на звездите в „Къртицата“ и настояват да си понесат последствията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар