Емануела проби в ето тази семейна империя на Диневи

Емануела проби в ето тази семейна империя на Диневи
5 (100%) 1 vote

Емануела е щастливка, завиждат колежките й – тя успя да пробие в семейната империя на Диневи

Емануела най-сетне ще я носят на ръце – тя проби в семейната империя на Диневи и дори ще си има бебе от наследника Димитър.

Емануела

Емануела проби в семейната империя на Диневи – вляво е нейният възлюбен Димитър
сн.: БУЛФОТО

За бизнесмените се разказват легенди, а златотърсачките редовно ги преследват, че да намажат поне от славата им. Динко Динев има 6 деца от 4 различни жени. Само за първата си е бил обвързан официално и това е именно майката на Димитър Динев – новият на Емануела.

Нели е скромна и рядко парадира с възможностите си, за разлика от всяка друга, която се е отъркала впоследствие в бившия й.

Емануела

Димитър Динев си пада по моделки, Емануела да му мисли

По всичко личи, че Емануела ще е една от тези суетни звезди, които ще демонстрират охолството си пред хората. 26-годишният син на Динко Динев вече бил готов да хвърли всичко в краката на певицата. Ако тя поиска дворец, ще го има, ако тя каже само дума, то ще бъде като заповед за Димитър, споделят от техния кръг.

Младият богаташ бил изключително хлътнал по синеоката силиконка. Не се знае дали буйният й нрав няма да развали цялата тази идилия, но засега на Емануела й се очертава да живее в приказка.

Диневи редовно организират купони и бляскави партита в своя комплекс. Тяхна любимка от фолк величията е Бони, а Лили Иванова се радва на огромна почит от братята. Двете изпълнителки почти винаги присъстват на събитията на територията на Диневи. Както и редица журналисти, светски персони, политици и моделки…

Занапред Емануела ще трябва да се конкурира с досегашните фаворитки, а според мнозина, тя е доста далеч от класата и таланта им.

Е, тези предизвикателства си остават единствената грижа за Емануела, която сега ще е добре първо да мисли за бебето преди всичко, а после за останалите подробности.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар