Емануела призна: Да, с Никола сме роднини

Гласувайте за статията

Певицата и мъжа й са пред развод, Емануела крие истинската причина

Идилията между Емануела и Никола е в миналото

Идилията между Емануела и Никола е в миналото

Откакто Емануела се омъжи за бизнесмена Никола на пищна церемония в базата на Къртицата,, в светското пространство упорито се шири слухът, че булката и младоженецът всъщност са кръвни роднини и извършват грях с действията си. И ако до момента певицата упорито отказваше да коментира тази информация, изненадващо за всички най-накрая реши да проговори.

„Да, с Никола сме роднини“, неохотно призна звездата. И побърза да се защити, че въпреки това от църквата са им позволили да сключат брак, така че нямало проблем. Феновете обаче не смятат така. „100% се развеждат заради това. Кой нормален човек изобщо ще се омъжи за чичо си??“, потресени са онлайн потребителите.

Самата Емануела упорито твърди, че не роднинската връзка е повода за раздялата. Изпълонителката се ожали, че благоверният й не спирал да й слага рога с всяка срещната.

Нещо повече, Никола бил толкова нахален, че дори водел свалките си в семейното им жилище с певицата, докато тя самата ходи по участия, научиха от Hotarena.net. На звездата й дошло до гуша и си събрала багажа, това поне твърди самата тя.

Нейни приятелки обаче издават, че няма начин Никола да й е изневерявал. „Той беше, а и още е луд по нея. Тя обаче се притеснява от тази работа с кръвосмешението. И за да не изложи себе си, разправя наляво и надясно, че го е хванала в крачка“, разкриват дружки на певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар