Емануела потвърди за бебето, с Митко Динев е отпреди развода!

Гласувайте за статията

Емануела е бременна, самата тя го потвърди, а мъжът на живота й е Митко Динев

Емануела ще ражда отново, потвърди самата тя. Всъщност цялата история между тях пламнала още преди развода й с Никола.

Емануела

Емануела потвърди за бебето от Митко Динев

Беше ясно, че сконфузната ситуация не е дело само на бившия й. Още тогава Kliuki.net писа, че Емануела също е изневерявала, а сега цялата истина излезе наяве.

По това време Емануела се е хванала с Митко Динев – синът на Динко Динев, един от най-големите богаташи у нас, писа изданието BulgariaUtre.bg. Пиарът на звездата обясни, че всички в компанията й са изключително щастливи от събитието в живота на Емануела.

Тя обаче нямало да спре с ангажиментите си, тепърва ще има изяви и в момента прави записи на нов проект. Емануела щяла да работи до последно, явно любимият й няма нищо против нейните сценични изпълнения.

Емануела е в третия месец и ще стане мама за втори път в началото на следващата година. Тя иска момиченце, но все още не знае пола на детето.

Емануела не смята да се жени засега, тъй като според нея нито подписът, нито бракът не са гаранция за щастие. Дали Митко Динев ще е съгласен с това нейно решение, не се знае. По всяка вероятност семейството му ще иска двамата да скрепят връзката си официално, стига да приемат от сърце снахата, коментират хора от техния кръг.

Преди дни Емануела не пропусна да се щракне от терасата на комплекс Марина Диневи в Свети Влас, с което наля масло в огъня покрай слуховете за отношенията й с Димитър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар