Емануела получи смъртна заплаха навръх Нова година!

Емануела получи смъртна заплаха навръх Нова година!
5 (100%) 1 vote

Емануела посрещна Новата година в ужас от смъртната заплаха, която получи

 

Емануела явно има доста врагове и то такива, че й желаят смъртта.

Феновете на певицата са покрусени от новината, че тя е посрещнала Новата година с ужасна заплаха за живота, научи Kliuki.net.

Емануела получи смъртна заплаха навръх Нова година

Емануела получи смъртна заплаха навръх Нова година

Емануела все още не може да разбере откъде идва този жесток удар, но е факт, че е получила бележка с тежко заклинание да умре през 2014-та, писа изданието HotArena.net по информация на „Всеки ден”.

Кой би могъл да й прати подобно послание?!

Сцената се разиграла на участие в Истанбул, където имала ангажимент Емануела. Грозните думи не били подписани и извършителят останал в анонимност, но засегнатата решила да не предупреждава полицията. Тя самата признала, че това не й се случва за първи път.

Преценила, че ако не се занимава, агресията срещу нея ще спре и вероятно идва от страна на конкуренцията. Сега обаче Емануела изпаднала в пълен шок, когато открила белия плик в хотелската си стая, а вътре на листа пишело на турски език.

Запознати твърдят, че пръст в това коварно деяние има бившата на турски бизнесмен, с който Емануела имала кратка авантюра. За нея медиите гръмнаха веднага, след като стана ясно, че тя къса със съпруга си Никола, но Емануела замълча и не каза нищо по въпроса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар