Ето защо Азис пищи от Емануела! (ФОТО+ВИДЕО)

Мръсното бельо на фолкаджийката се развява в интернет

 

Хитовото видео с Емануела, която без свян си събува прашките пред Азис, се радва на голям интерес сред аудиторията в интернет. То предизвиква учудване във всички, които го гледат при това не само заради бруталната сцена с главната героиня.

Емануела докара Азис до истерия
Емануела докара Азис до истерия

Странно е, че водещият, който се слави със своята скандалност и е обръгнал на всякакви щуротии във фолка, нададе яростни писъци, когато разбра, че Емануела ще си сваля гащите…Ние знаем причината и сега ще ви я кажем. Изпълнителката на „Духай“ сама предупреди Азис: „Еее, не ми се рови сега в мръсното бельо…!”.

Той й задаваше провокативни въпроси, а накрая й пусна мухата, че тя въобще няма нищо под късата си рокля. Емануела се почувства длъжна да отговори на предизвикателството и да му докаже, че това не е вярно! Имала, бе, махна си всичко момичето и седна прилежно на диванчето, скръстила крака.

Азис изпадна в истерия и започна да крещи като във филм на ужасите, но тайната какво е видял вече е разкрита, та дори лъщи отвсякъде. Няма загадка, снимките говорят сами.

Ето колко мръсно е бельото на Емануела и защо докарва до дяволски стенания даже и по-разкрепостените!

2 коментара
  1. Toncheva Bonbon казва

    az ni6to ne vijdam, qvno sam kiorava hahaha.

  2. Митко казва

    Еми Бих Дал всичко да ти видя Мръсното ти бельо и да го подържа твой фен съм ти голям искам ти мръсните и Напоени ГАЩИЧКИ

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.