Емануела пак съсипа носа си

Гласувайте за статията

Поредната пластична операция на носа, която Емануела си направи, й докара още по — неприятна визия от тази, след предишната интервенция, твърдят фенове на брюнетката.

След като през февруари тази година фолк дивата си изтъни обонятелния орган, сега отново е посегнала на него.

Емануела пак оперира носа си

Емануела пак оперира носа си

Резултатът обаче са повече от притеснителни. И това се вижда много добре на публикуваните последни нейни снимки.

Колежки на певицата дори отбелязват, че Емануела пак е попаднала на некадърен пластичен хирург, който направо е съсипал хармонията на лицето й. Новият й нос изглежда непропорционален на лицето й, а върхът му някак странно е провиснал.

Носът на певицата изглежда доста странно

Носът на певицата изглежда доста странно

Феновете дори коментират, че носът на Емануела прилича на този на Джако. А някои от тях сериозно се притесниха, че обонятелният орган на звездата може да се разпадне.

 Дали изпълнителката скоро няма пак да легне под ножа?

Дали изпълнителката скоро няма пак да легне под ножа?

Най-невероятното е, че въпреки ужаса, който Емануела е преживяла преди години по време на операция, тя не спира да се подлага непрекъснато на нови.

Певицата е коригирала бюста си и го е попълвала неведнъж със силикон, подлагала се е на пластика на корема и си инжектира хиалуронова киселина в устните. Говори се, че само за новата си корекция певицата е похарчила близо 2 000 евро. А във фолк средите вече се обзалагат, колко ще плати за новата промяна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар