Емануела отсвири ВИП Брадър заради Диневи

Гласувайте за статията

Емануела отряза ВИП Брадър заради Диневи

Емануела отряза ВИП Брадър. Певицата, чието име се спрягаше като една от най-горещите звезди на сезона, отказа участие. Фолк дивата се измъкна под претекст, че ще става майка и не иска да подлага бъдещото си бебе на стрес, но според запознати причината е съвсем друга.

Откакто се събра с Димитър Динев, певицата е изключително дискретна по отношение на връзката им. Тя се старае всячески да не се навира в светлините на прожекторите с личния си живот, именно заради отношенията с видните бизнесмени.

Емануела отряза ВИП Брадър, заради Димитър Динев

Емануела отряза ВИП Брадър заради Димитър Динев

И въпреки че офертата от ВИП Брадър дошла още преди месеци, фолк звездата получила сериозен натиск от фамилията да откаже. На никой от членовете на клана не им се искало бъдещата им снаха да влиза в подобно риалити, още повече, че Емануела си е с голяма уста, а и изцепките й с Никола от миналата година още не са забравени.

По тази причина певицата решила да не участва в шоуто, още повече, че се кани да стяга и сватба. Този път изпълнителката е убедена, че щастието й се е усмихнало с правилния мъж.

Из публичното пространство обаче не подминаха факта, че новия мъж на Емануела е доста по-млад от нея и вероятно няма да издържи под чехъл. „Много е млад, за да се жени и да създава семейство!“, „И този брак няма да го бъде, зелено е още момчето“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар