Емануела отново се разминава с олтара

Емануела отново се разминава с олтара
5 (100%) 1 vote

Емануела няма да стане госпожа Динева, въпреки упоритото й желание

Емануела удари на камък с опитите си да се види като булка. За пореден път. Певицата успя да върже един от най-богатите българи – сина на Динко Динев, Димитър, и за нула време забременя от него.

Емануела няма да бъде булка

Емануела няма да бъде булка

Това й гарантира, ако не друго, то поне охолно и осигурено бъдеще заради солидната издръжка, която ще получава за детето. Емануела обаче не била доволна, тъй като си мечтаела съвсем да се намърда в семейството като се окичи с фамилията. За тази цел буквално настоявала пред бащата на нероденото си дете да сключат брак.

Димитър обаче категорично отрязъл мераците й. Младокът не бил чак толкова наивен, че да се върже съвсем с чалгаджийката, коментират негови близки. И макар да й е направил дете, милионерският наследник не смятал да стига по-далеч. Още повече, че и баща му не бил никак очарован от избора му на половинка, научиха от Hotarena.net.

Динев-старши вече бил преглътнал факта, че внучето му ще е от Емануела. Богаташът обаче и дума де давал да се издума за нещо повече. Още повече след изцепките на чалгаджийката в Къртицата, където наговори куп обиди срещу тогавашната си свекърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар