Емануела окраде Галена! На коя й стои по-добре?

Гласувайте за статията

Участничката в „Къртицата“ изкопира стила на колежката си от преди две години

Емануела или Галена“ Коя от двете изглежда по-добре в роклята?

Емануела или Галена“ Коя от двете изглежда по-добре в роклята?

Емануела отново успя да се намърда в светлините на прожекторите. Скандалната певица, която успя да се омъжи в риалити формата „Къртицата“, отново показа, че обича да се говори за нея.

На промоцията на новия й албум, носещ името й, Емануела се появи в типична за нея ултра къса рокля с множество блещукащи елементи по нея. Доколко изрязаният тоалет отиваше на наедрялата фигура на певицата, оставяме да прецените вие. Това, което направи впечатление на наблюдателните фенове обаче е факта, че звездата на Ара се беше спряла на рокля, с която колежката й Галена се появи пред публика преди около две години.

Интересно дали Емануела е решила да изкопира идеята на изпълнителката на Пайнер с надеждата, че почитателите няма да се усетят, че дрехата е същата като на колежката й, питат се форумци. Или наистина става въпрос за неволно съвпадение в стиловете.

Което и от двете да е обаче феновете на Емануела не са никак доволни, че любимката им сама се постави в ситуация да изглежда, че краде идеи от други певици в гилдията. И то идеи, които са вече на две години. „Толкова ли няма един стилист, който да й каже какво да облече, а не да се излага така, със стара рокля“, недоволстват почитателите.

А вие как мислите, на коя от двете тоалетът стои по-добре?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар