Емануела: НЕ съм влюбена в Димитър Динев!

Гласувайте за статията

Емануела не отговори утвърдително на въпроса дали е влюбена в Димитър Динев

Емануела

Емануела не отговори утвърдително на въпроса дали е влюбена в Димитър Динев

Емануела призна, че не е влюбена в Димитър Динев. Фолк певицата се изтърва пред медиите, че няма толкова силни чувства към бащата на бъдещото й дете, но пък се чувства щастлива.

„Чувстваш ли се влюбена“, питат Емануела в интервю за България Днес. А изпълнителката отговаря: „Чувствам се щастлива“. По този начин тя недвусмислено даде да се разбере, че тези чувства вече са се изпарили.

Емануела признава, че след тригодишното познанство с Димитър Динев, изведнъж са се влюбили и нещата са се случили. Явно обаче тази любов бързо се е изпарила и сега остава само щастието от съвместното съжителство с един от най-богатите ергени в България.

Брак по сметка?

За момента Емануела и Димитър Динев ще живеят на семейни начала и сватба не се очертава в близко време. По думите на певицата, това дали ще имат брак, или не, си е само тяхна работа.

Според запознати обаче, истината е, че Димитър има забрана от баща си Динков Динев да сключва брак, освен ако нямат предбрачен договор. А клаузите в предбрачния договор били толкова жестоки и несправедливи за съпругата, че Емануела категорично отказала да ги подпише.

„Предпочитам да си живеем така, отколкото да сключвам такава унизителна сделка“, оплакала се певицата пред приятелки.

Мамино синче?

„Горката Еми, пак не случи на мъж, все попада на мамини синчета, а уж след Никола се беше зарекла повече да не прави тази грешка“, клатят глава нейни колежки от фолк гилдията.

В същото време певицата твърди, че е в съвсем нормални отношения с родителите на Димитър Динев и няма проблеми с тях. Те се радвали на предстоящото раждане, а най-щастлив бил братът на Митко, който ще става чичо.

„Дано занапред да постигна всичко, което си поставя за цел и най-вече да запазя щастието, което имам в момента“, пожелава си Емануела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар