Емануела настрои всички жени: „Гибона вън!“ (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Футболистът си навлече гнева на участничките с изказването си, че всички са тъпи

Гибона нарече всички жени в базата "тъпи"

Гибона нарече всички жени в базата „тъпи“

С всеки изминал ден напрежението в „Къртицата“ се засилва все повече. Участниците се изнервят от неуспешните до момента опити да открият кой е саботьора. Опитите за манипулация, които част от хората в базата прилагат над останалите също усилват и без това нарастващата неприязън, която се усеща между част от тях.

Най-активна в тази област е певицата Емануела. За кратко време нарочената за не твърде умна чалгаджийка успя да убеди почти всички в базата, че Къртицата е Гибона – другия изявен манипулатор в шоуто.

Това съвсем естествено се отрази на номинациите, а самият футболист, който в момента се намира в изолация при Валя и Моро, буквално изпадна в ярост от ситуацията. Любимецът на народа изсипа порой обиди срещу съотборниците си, част от които включваха цветущи изрази като „Всичките там са мишки“, „Жените са адски тъпи“. Изглежда футболистът забрави, че част от звездите са свободни да излизат за участия и по този начин следят какво се случва в базата. Хора от екипа шушукат, че участниците и по-точно женската част, са научили за обидните думи по техен адрес от страна на Гибона. И съвсем естествено са побеснели. Най-ядосана била Емануела, която насъскала и останалите да искат изгонването на футболиста.

Дали ще успеят, предстои да разберем. Едно е сигурно – ако скандалът ескалира, много е вероятно футболната легенда да бъде номиниран и следващата седмица от побеснелите участнички. Видеото, в което можете да видите как Гибона обижда жените, започва от 11-та минута.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар