Емануела надмина и Никола, трупа тлъстинки и коремче

Емануела надмина и Никола, трупа тлъстинки и коремче
5 (100%) 1 vote

Фолк звездата се отпусна, натрупа тлъстини и коремче

Фолк певицата Емануела сериозно се закръгли. Изпълнителката не спира да похапва в къщи и скоро ще надмине и мъжа си по тегло. Биреното коремче на Никола открай време е повод за шеги, че съпругата му го гледа добре. Както изглежда и самият той също глези жена си, тъй като Емануела е започнала да наддава на тегло.

Eмануела се закръгли

Eмануела се закръгли

Изпълнителката се появи на участие в нощен клуб с тясна розова рокля, която нищо не скриваше от наедрялата й фигура. Ръцете на певицата бяха видимо наедрели от натрупани тлъстини, както и коремчето й, което изглеждаше като бременно.

Това се казва гледана жена - вижте как се ошишка

Това се казва гледана жена – вижте как се ошишка!

Дори феновете на певицата забелязват, че откакто се омъжи фолк дивата съвсем се промени.ema 2

Изпълнителката е започнала да намаля участията, ходи по-рядко по купони и предпочита да си стои вкъщи. Да се върти около печката обаче й се отряза и Емануела е започнала да наддава на тегло. Тя самата не крие, че откакто се е омъжила все по-често върти черпака и готви на любимите си мъже всевъзможни гозби.ema 0

Почитателите й се шегуват, че така е охранила съпруга си Никола, че вече не могат да го познаят. Самата Емануела също е започнала да трупа килограми край него, отбелязват други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар