Емануела мами Никола с бившия си Денис

Гласувайте за статията

Фолк певицата хваната в крачка с бившето си гадже

Провокативна снимка на фолк певицата Емануела с бившето й гадже Денис Касъмов предизвика доста въпросителни погледи в интернет. На нея официално сгодената за столичен бизнесмен фолк звезда се гушка с бившата си любов.

Хванаха Емануела в крачка

Хванаха Емануела в крачка

Пикантният фотос предизвика доста коментари, тъй като официално двойката повече от година е разделена. След като Емануела публично унижи половинката си пред всички двамата се разделиха.

Както изглежда обаче бившите влюбени са запазили топли отношения. И то дотолкова, че си позволяват да интимничат публично.

Не е ясно как годеникът на изпълнителката ще реагира на поредната й провокация, но в мрежата вече се чуха слухове, че му кръшка. Самата Емануела наскоро призна, че докато двамата са били разделени не си е седяла вкъщи, за да рони сълзи по Никола. Малко преди това певицата отново бе обвинена, че мами  любимия си с негов приятел. Тогава обаче Емануела отрече това да е истина.

Засега не е ясно кога точно е правена снимката с Денис. Засега певицата не е коментирала слуховете, че се е събрала с бившия си, въпреки че в последното си интервю призна, че двамата са се сдобрили и отново са приятели. Форумци обаче коментират, че едва ли са само това, предвид близостта им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар