Емануела изпростя: Никола ли?! Не го обичах, играех си

Емануела изпростя: Никола ли?! Не го обичах, играех си
5 (100%) 1 vote

Емануела изпростя и започна да го играе гадно с бившия си Никола

Емануела го раздава гадно спрямо бившия си Никола, научи Kliuki.net.

Тя започна да разправя наляво и надясно, че никога не го е обичала, а просто си умирала от кеф, защото той търчал след нея.

Емануела

Емануела изпростя тотално и взе да говори грозни неща за бившия си Никола

Силното обожание и кавалерството надали са причината тя да сключи брак, както направи Емануела, но явно сега може всичко да каже, изумени са всички, които се сещат за сватбата й от Къртицата. ШОУ разкрива, че според Емануела, Никола е комплексиран и дори психопат, писа изданието HotArena.net.

Тези думи не само не отиват на една млада дама, но и съвсем не е прилично да говориш така до вчерашния си мъж, изригнаха в мрежата. Емануела винаги си е била цапната в устата, ала май й куца и обективната преценка за нещата, хулят я потребители.

Помним, че тя не беше особено хлътнала, когато Никола й се молеше на колене да се венчаят. Въпреки това, певицата имаше чувства и това си личеше, а и така беше споделила, освен ако не е лъгала всички с цел да си направи малко пиар.

Това би било съвсем подло от нейна страна, но родните звезди са способни на всичко, за да се прочуят. Сега Емануела уж иска да държи в тайна връзката си, че била суеверна… Но докога?!

Надали ще е дълго и скоро ще настъпи момента, когато пак ще почне да обикаля медиите и да разказва как е открила човека до себе си.

Дано този път поне Емануела да е щастлива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Емануела изпростя: Никола ли?! Не го обичах, играех си”

  1. Rositsa Yaneva

    юни 06. 2014

    I moia bivshia e kompleksiran i psihopat. Shto pak da ne otiva da govori taka edna mlada dama?

    Reply to this comment

Добавете коментар