Емануела бременна от Димитър Динев?!

Емануела бременна от Димитър Динев?!
5 (100%) 1 vote

Емануела бременна в четвъртия месец от сина на един от най-богатите българи

Емануела бременна и то не от кого да е! Новината за нула време обиколи светското пространство, а три, независими един от друг източника, потвърдиха, че е истина. Певицата чака дете от наследника на един от най-богатите българи – Димитър Динев, който е син на Динко Динев. Небезизвестният бизнесмен, който държи половината от родното ни Черноморие, заедно с брат си.

Емануела бременна

Емануела

Заварката между Емануела и милиардерския наследник станала през зимата, а явно певицата никак не си губи времето и вече е успяла да върже 26-годишният богаташ, научиха от Hotarena.net. Като потвърждение на новината за бременната Емануела е и фактът, че певицата беше изловена преди няколко дена на преглед в столичната клиника за ВИП бременни „Малинов“.

Емануела бременна

Емануела с коремче на последното си участие

Звездата се появила късно вечерта, очевидно, за да избегне любопитните погледи. Хора, работещи в медицинското заведение издадоха, че целта на изпълнителката далеч не е била рутинен преглед, а контролен такъв, за проследяване на бременността й, научиха от Hotarena.net.

Емануела вече е в четвъртия месец, което ясно си пролича и по снимките от последното й участие, на които звездата демонстрира закръгленото си коремче. Лекарите обаче се притесняват, че бременността й не е от най-леките и ще се наложи бъдещата майка да ограничи ангажиментите си и да си почива повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар