Елвира Георгиева пак опъна бръчки, не прилича на човек! (Снимки)

Елвира Георгиева пак опъна бръчки, не прилича на човек! (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Елвира Георгиева опъва бръчки, не прилича на себе си

Елвира Георгиева отново се възползва от умелите ръце на съпруга си—пластичния хирург Николай Георгиев. За пореден път тя опъна кожата на лицето си, за да премахне бръчиците, разкриващи възрастта й.

Елвира Георгиева направи поредното опъване на бръчки по брадичката, около носа и очите си. С тенденция да намали годините си, певицата едва ли не отблъсква с прекалено изкуствената маска на лицето си.

Елвира Георгиева пак опъна бръчки

Елвира Георгиева пак опъна бръчки

Легнала за първи път под ножа в началото на нашия век по идея на първия си съпруг музикантът Владимир Наумов си увеличава обиколката на бюста. Операцията е направена от хирурга д-р Николай Георгиев. След операцията припламналата между двамата искра принуждава певицата да се разведе с първия си съпруг и да се ожени за пластичния чародей.

Елвира Георгиева преди години

Елвира Георгиева преди години

Благодарение на съпруга си, бившата соц звезда се радва на почти вечна младост. За съжаление обаче последните интервенции върху лицето й са я мумифицирала направо.

Elvira-Georgieva-2

И днес сн. Булфото

И днес сн. Булфото

Известната с хита за коминочистача и с най — сочните устни в забавната музика още по времето на социализма, и днес Елвира Георгиева младее не само заради редовните пластични намеси на настоящия й съпруг, а и благодарение на ежедневните медитативни ритуали, които е научила от бившия си Влади.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар