Ели Владкова воюва с Веско Гробаря

Ели Владкова воюва с Веско Гробаря
5 (100%) 1 vote
Не плаща издръжка, не иска да вижда детето си – жалва се бившата г-жа Кузмова

Достойна за екранизация е личната драма на Ели Владкова, която тези дни за втори път влезе в Къщата на Биг Брадър. Кошмарът, в който живее, зрителите видяха нагледно преди време, когато Ели влезе в семейния сезон на шоуто с бащата на второто си дете Веселин, представящ се като Газката. В шоуто той се сдоби с прякора Гробаря, тъй като заяви, че работи в траурна агенция.
„Млъкни! Ще те удуша!, „Ще те удавя в тоалетната” – това бяха само част от заканите, които през 2010 г. Веселин отправи към жена си Ели в шоуто. Тогава блондинката раболепно търпеше всички обиди и заплахи на мъжа си, за да не го предизвика.
„Той не беше такъв. Това негово държание към мен е през последните 2 години. Имаше дори физическо насилие. Очаквах да се промени, но не би. Накрая реших аз да направя промяната. Стана постепенно.

Ели Владкова

Eли играе скандалджийката в Къщата

Не се виждахме често. Той не се прибираше вкъщи. Не знам къде ходеше, а и вече не се интересувах. Когато му казах, че се разделяме, той си мислеше, че ще е временно” – обясни през 2011 г. Ели, която вече се представяше не като Кузмова, а с моминската си фамилия Владкова.
След раздялата с Весо поддържали нормални отношения. Впоследствие обаче нещата се променили. Той спрял да вижда детето и изчезнал някъде. „Скоро ще му поискам издръжка” – зарича се Ели Владкова. А що се отнася до голямата награда от 200 хил. лв., сумата отдавна е профукана. Веско залитна по наркотиците, а Ели си сложи силиконов бюст и си направи пластични операции.

Кузмови

Веско и Ели при спечелването на наградата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар